Kategorie-Archiv: Artikel

Geistesblitze

Bundestagsqual

Ich habe bei der Wahl des Spiels ausschließlich an die Außenpolitik gedacht und daher auch den SPD-Chef als Tipp gegeben und für den Bundestag mich für die Grünen entschieden und nichtsdestotrotz denkt niemand an die Folgen jetzt, daher habe ich nicht vor das mit Euch auszubaden. Dummheit hat anscheinend keine Grenze oder Angst!!!???

Öl und Wasser

Ich find nicht, dass der US jetzt Atomkrieg baut mit Nordkorea, China mit Australien wegen Öl. Ich hab Herrn Schrempp schon vor zwanzig Jahren geschrieben dass er nur Elektroautos an China liefern soll. Na dann würde sie wegen Windrädern aufeinander schießen. Den Politikern ist auch nur langweilig und ich fordere die BMW Fahrer und überhaupt alle auf ab jetzt des Friedens wegen ein eindeutiges Zeichen zu setzen und FAHRRAD zu fahren!!!!

Peace 🕊

leisurepla.net

Krisztina Namenstag

kereső
Kereső

Betűválasztó
Válassz előadót:

Tartalom
Juhos Mária: Erdő mellett estvéledtem
Erdő mellett estvéledtem

Erdő mellett estvéledtem,
Subám fejem alá tettem.
Összetettem két kezemet,
Úgy kértem jó istenemet:

– Én Istenem, adjál szállást!
Már meguntam a járkálást;
A járkálást, a bujdosást,
Az idegen földön lakást.

Adjon Isten jó éjszakát,
Küldje hozzám szent angyalát:
Bátorítsa szívünk álmát;
Adjon Isten jó éjszakát!

Hírek
Hírek
Nagy P!nk show-ra számíthatunk – SZIGET 2017

Lenyűgöző látványvilág, akrobatikus színpadi jelenlét és fergeteges hang – nagyjából erre számíthatunk augusztus 9-én a Szigeten P!nktől, aki, mint turnéállomásainak mindegyikére, Budapestre is magával hozza családját. Jegyek még kaphatók a koncertre, de jó lesz sietni!

„Nincsenek szavak. És valószínűleg nincs olyan kép, ami alkalmas lenne a szombat esti P!nk show hangulatát s energiáját megfelelően visszaadni” – írta nemrég egy kritika P!nk Egyesült Államok beli koncertjéről. A nagyszerű énekesnő egy hosszabb kihagyás után ugrott fejest a turné világába, és a hírek szerint mindenhol nagyon odateszi magát. Szigetes koncertjén is valami nagy látványosságra készül, akár még az is előfordulhat, hogy a közönség fölött repkedve énekli néhány nagy slágerét …meglátjuk, mi jön össze belőle.

Az azonban biztos, hogy P!nk kedveli a virágokat és előnyben részesíti a természetes módon termesztett gyümölcsöket – ez már abból a listából derül ki, ami az énekesnő és népes kíséretének kéréseit tartalmazza. P!nk listáján elsőként két csokor fehér rózsa szerepel, amit az öltözőjében szeretne látni és alapvetően leszögezi, hogy gyerekbarát legyen az öltöző, például a késeket élvédővel kéri. Emellett többféle tea, organikus méz, organikus citrom és egy halom különböző, szintén természetes módon termesztett bogyós gyümölcs sorakozik a listán. De organikus legyen a szeletelt sárgarépa és zellerszár is. A táncoslányoknak gyümölcs és zöldséges tálat, avocadót, 70%-os csokit és egy zacsi gumimacit rendeltek. A fiú táncosok gumimacit nem kapnak, viszont kértek egy nagy zacskó csokiszeletet, a zöldségek és gyümölcsök mellett.

Teljes változat Teljes változat
Zeneszöveg.hu
Zeneszöveg.hu Kft. © 2017
a Magyar Zeneműkiadók Szövetségének szakmai támogatásával